Att unna sig saker kan göra mer än man tror
Publicerat den

Som tidigare nämnt var det denna onsdag bestämt att Dennis och jag skulle ta en promenad ner på stan för en shoppingrunda. Det finns dessvärre inte speciellt mycket att säga angående den förutom att vi båda hade väldigt trevligt samt att vi är väldigt nöjda med våra köp.

Det var från början tänkt att jag skulle införskaffa mig ett par toppar eftersom jag enbart äger klänningar, men det blev givetvis inte så av den anledningen att det inte fanns några som tilltalade mig. Jag valde istället att köpa en bh med (tre) tillhörande trosor, en klänning, ett par leggings, ett par stay-ups, tre par skor (med erbjudandet ta tre, betala för två), en bok med recept på muffins och cupcakes, en bok med recept på kakor, ett USB-minne, en pärm, en handväska samt en bok där man kan anteckna saker som pågått i ens liv. T.ex. ens största bedrifter, ens goda sidor osv. Tänkte nämligen att det kan vara kul att bifoga en lista per vecka här i bloggen - precis som jag gör med veckans provsmakning samt veckans låt. Eller vad tycker Ni?

Bara några minuter efter att vi anlänt till kvarteret Igor (en galleria) kom ett sms från Posten där de meddelade att paketet från Nelly.com fanns att hämta på Ica. Vi hann alltså inte mer än hem förrän det var dags att springa iväg igen. Dennis behövde dock inte följa med eftersom han inte har någon nytta av mina kläder, så jag skyndade mig till affären/posten för att hämta ut paketet samt köpa tvål.

Klänningarna satt otroligt bra och tro det eller ej, men den blommiga samt den blåa kom snabbt att bli mina favoriter. Resterande var givetvis väldigt vackra de också, men dessa stod ut mer eftersom färgen tillförde mycket. Man kanske skall satsa på färg istället för svart och vitt?

När den så kallade modevisningen var över ringde telefonen och till min förvåning hörde jag en välbekant röst - nämligen Maddes. Hon hade hört någonting chockerande och skrämmande på radion, så hon ringde dels för att höra hur allting står till med mig och dels för att se om vi kan bli vänner igen. Det är inte så att vi har varit osams, utan vänskapen sades upp av den anledningen att jag var arg och besviken på henne (det hade med rättegången att göra). Nu har jag dock ingen anledning att vara det och vi har därför bestämt oss för att börja umgås igen.


Det känns bra att vi återfått kontakten då vi innan rättegången hade en väldigt bra relation. Förhoppningsvis kan vi återgå till det som var innan vi "förlorade" varandra. Som det är nu kommer vi att träffas på lördag eftersom jag ändå befinner mig i Smedjebacken. Jag skall nämligen tatuera mig på måndag kl.11 i Ludvika, så vi kan lika gärna passa på att umgås nu när möjligheten finns.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?