Svar på kommentar
Publicerat den




Det börjar bli otroligt frustrerande samt irriterande att Ni ständigt skall komma med åsikter om vad mitt skadestånd bör spenderas på. Det kan givetvis tyckas vara smidigare att lägga pengarna på andra saker såsom körkort eller någon form av investering, men som jag tidigare har nämnt handlar det inte om att enbart tänka smart utan jag måste även få tänka på mig själv. Som det är nu har jag valt att sätta mig själv i fokus i och med att R åsamkade mig stora skador vad gäller mitt välmående samt min vardag. Det viktigaste för mig är alltså att hitta saker som får mig att må bra och jag anser inte att det skall ifrågasättas.

Det skall även tilläggas att trots att jag har spenderat ca 50 % av beloppet på bl.a. kläder, elektronik, husdjur m.m. innebär det inte att allting kommer att gå till spillo, utan det planerades långt innan jag fick skadeståndet att det skall läggas undan en viss summa pengar (40 %) till kommande barn och det håller jag fast vid. Ni kan alltså inte komma och säga att jag inte tänker ett steg längre, för det stämmer inte.



Emma - Mamma till Ebba

gud vad tråkigt att du får sånna där kommentarer hela tiden. du gör väl vad du vill med DINA pengar liksom. Och du skriver ju också att kläder är något du behöver, så då är väl det nödvändigt att köpa. är nog inte du som ska tänka ett steg längre, det är en del av dina läsare som ska göra tror jag :)





URL: http://emmaeskola.devote.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?