Svar på kommentar
Publicerat den




Det har tidigare förekommit att okända personer har publicerat bilder av mig i diverse forum (utan min tillåtelse), men det är ingenting som jag har reagerat på - förrän nu. Anledningen till att jag denna gång inte förmår att rycka på axlarna beror på att det är, ingen mindre än, Dennis ex som har valt att publicera denna bild. Det handlar dock inte om att jag ser henne som en konkurrent (för det gör jag inte), utan det handlar om att vi trodde och hoppades på att vi hade blivit av med henne. Hon hade nämligen, i början av vårat förhållande, väldigt svårt att acceptera att Dennis är tillsammans med mig och inte med henne - trots att det var hon som dumpade honom (!). Det resulterade i att hon ständigt ringde samt sms:ade till hans mobil och när hon inte fick svar ringde hon istället oavbrutet till hemtelefonen. Hon kunde ringa mitt i nätterna och det slutade med att han fick byta mobilnummer - som nu inte finns registrerat på Eniro av den anledningen att vi inte vill att hon skall få tag i honom.

Vi är inte att dugg förvånade över detta i och med att hon för inte så länge sedan publicerade bilder av Dennis på sin Bilddagbok. Denna gång har vi dock inte lika gott överseende och vi har därför valt att anmäla detta. Hon har inte fått tillåtelse att använda bilden och speciellt inte i detta syfte - att hacka på oss. Det handlar inte om fula ögonbryn, utan det handlar om att hon fortfarande är svartsjuk över att han valde mig och inte henne.



Jenny

Anmäl! Förstår inte att man ens en gång orkar hålla på så där :S Sjuk brud.



URL: http://jempasfoto.blogg.se/


Ninni

Jag hade gjort samma sak! Det hon gjort är dels ett brott mot upphovsrättslagen, men kan även tolkas som kränkande.



URL: http://ninnicharlotte.bloggplatsen.se


Simon

Så lite så! :)

Otroligt att det visade sig vara hans ex också!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?