Let's give me some space
Publicerat den

Som Ni säkerligen redan har märkt har det de senaste dagarna inte publicerats några inlägg i kategorin Kost och träning och det beror på att jag för närvarande inte har någon lust i och med att det känns som att jag tidigare har redovisat min så kallade kosthållning samt träning av fel anledning. Till en början var det helt och hållet för min egen skull. För att jag skulle se hur utvecklingen går och även om det går framåt (sakta, men säkert) känns det ändå fel.

Anledningen till att jag tidigare har fört kost- och träningsdagbok beror på att min största farhåga är att bli fet, men efter alla dessa år borde jag förstå att det inte kommer att inträffa så länge jag inte konsumerar mer än jag tidigare har gjort samt så länge jag rör på mig. Vågen har nämligen visat 55-57 kg de senaste fem till sex året (bortsett från några månader under -09 då jag vägde 64 kg, men det berodde på att jag var extrem när det gällde godis och läsk. Tror vi åt godis 4-5 ggr/vecka. Kilona rasade dock av mig efter att jag började med p-piller igen och vikten har sedan dess hållt sig i schack).

Dansmattan, som jag tidigare köpte från en butik på Tradera, kom under gårdagen och det har dansats för fullt. Det finns t.o.m. work out-program, så det kördes tre sådana under kvällen och det var svettigt må jag säga.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?