Kost och träning 4/6-11
Publicerat den

1st hamburgare med bröd, ketchup, sallad, gurka och tomat
1 port. Potatisgratäng med flintastek och sallad
5 dl Festis med smak av kaktus/lime
3st Klunkar coca cola
Lösviktsgodis
Marknadschips

25 minuter promenad (3 km)


Kommentar: Det har, rent ut sagt, sett förjävligt ut denna dag av den anledningen att vi ansåg att det var omständigt att äta frukost vid kl.11 för att sedan äta lunch kl.14. Vi valde istället att äta potatisgratäng samt flintastek direkt och det resulterade i att mättnadskänslan höll i sig större delen av dagen.

Efter ett antal timmar började jag dock att känna ett sötsug och det slutade med att jag gick till Ica för att köpa godis. Det dröjde som tur var inte länge förrän jag insåg att det inte var gott. Att jag skulle ha köpt jordgubbar istället. Det går alltså, fortfarande, åt rätt hål och det enda som återstår nu är att jag skall påminna mig själv om att köpa frukt/bär direkt istället för att komma på det i efterhand.

Som det ser ut nu kommer det inte att bli några större problem att tackla sötsuget eftersom det inhandlades en mixer under gårdagen. Det är alltså tänkt att jag skall göra smoothies när jag är sugen på någonting. Det skall faktiskt bli spännande att få prova och jag ser fram emot det. Jag vill inte ha det såhär längre.

Det skall även tilläggas att det under nästa vecka kommer att beställas Dacing stage supernova, Dancing stage supernova 2 samt en spelmatta så att jag kan börja dansa. Det är perfekt motion när det är för varmt eller för kallt ute.



Elin - Mamma till Melvin <3

Svar: Tack :) Håller med om att han är lik mig, och det är flera andra som också sagt det :) Hoppas du har haft en bra helg



URL: http://summermom.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?