Kost och träning 1/6-11
Publicerat den

1 port. ris med grytbitar, sweet&soursås och sallad
2 dl lättdryck med smak av björnbär och hallon
1 dl Valioyoghurt med smak av vanilj
1 dl GB-glass med smak av päronsplit
3 dl Ica läsk med smak av lime
1st Polarbröd med smör ost
2st Nävar grillchips
Morötter och dip
2st kiwi

60 minuter promenad (6 km)


Kommentar: Det har sett bra ut denna dag bortsett från chips, läsk samt glass. Nu har det visserligen inte varit i någon större mängd, men ångesten sitter ändå i halsen och det var en anledning till att jag inte köpte någon egen chipspåse när vi var till Ica (köpte dip till morötterna istället) - för att jag visste att jag skulle ångra mig. Det känns bra att jag än en gång ratat någonting som jag i vanliga fall tycker väldigt mycket om, så det märks att det är på väg att bli bättre
Nu skall jag bara ta steget att sluta med allt detta, men som det ser ut nu kommer det att dröja ett tag då det är svårt att motstå såhär på sommaren. Man får helt enkelt se till att äta det med måtta samt motionera för att kompensera kroppen för allt skräp man stoppat i sig. Det kommer förmodligen inte att bli några problem då jag bl.a. har beställt dance dance revolution. Tänkte ha som regel att jag måste dansa minst en timme om dagen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?