Du får mitt hjärta att smälta
Publicerat den


Det är nu ett dygn sedan Helena levererade Malte och som det är nu har det gått otroligt bra av den anledningen att han är väldigt framåt samt att han inte är ett dugg rädd för Eira och Engla. De är däremot en aning försiktiga, men de verkar tycka om honom då de vill vara i hans närhet oavsett om han springer lös på balkongen (som han fullkomligt älskar!) eller om han sitter i buren.

Det har under dagen tagits över hundra stycken bilder på denna bedårande varelse, men pga. att Dennis inte har Photoshop på sin dator kan jag tyvärr inte koka ihop ett kollage av honom vilket innebär att Ni får vänta på det tills min laptop har kommit. Eller ja, det måste beställas en först. Det kommer dock inte att göras förrän legitimationen är klar.



Lena

Så söt :D



URL: http://lenana.blogg.se/


Ninni

Det finns en hemsida där man kan göra kollage. Dock enbart med 4 bilder om man inte är betalande medlem. Picnik.com. Annars finns programmet Photoscape, som är gratis. ^^



URL: http://ninnicharlotte.bloggplatsen.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?