Att det skall vara så omständigt
Publicerat den

Som tidigare nämnt gick jag under gårdagen till Swedbank för att beställa ny legitimation, men pga. att det gick ut för två år sedan hänvisade de mig istället till bl.a. Skatteverket. Personalen där sade dock att jag var tvungen att betala en avgift i förskott och eftersom banken vid denna tidpunkt precis skulle till att stänga fick jag knata hemåt. Det bestämdes direkt att Dennis och jag skulle ta en promenad ner på stan denna eftermiddag för att ta itu med detta i och med att det är viktigt att legitimationen förnyas. Det blev dessvärre inte som vi hade tänkt oss då en kvinna på Skatteverket sade att någon måste medtas vid ansökan/beställningen pga. att jag inte kan styrka att jag är jag, så att säga. Mamma kommer därför att ta ledigt från jobbet och följa med mig så att det blir av någon gång.

Hade de meddelat mig om detta tidigare hade jag inte behövt skämma ut mig själv. En medarbetare (eller vad man kallar det) sade under gårdagen att jag enbart behövde ta med mig mitt gamla leg, men det stämde tydligen inte. Tänk att det skall vara så förbannat omständigt att skaffa ett sketet plastkort. Hur som haver, så länge det ordnas är jag nöjd. Helst så snart som möjligt så att jag kan beställa min laptop.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?