Over my dead body
Publicerat den

Efter två och ett halvt år som bloggerska har jag insett att man inte skall ta åt sig av nedlåtande samt onödiga kommentarer. Det förekommer dock situationer där det är ytterst svårt - som häromkvällen då en bekant bestämde sig för att använda chatten. Konversationen började med att hon uppmanade mig att bli gravid. Av vilken anledningen är oklart, men det förklarades att det inte är så lätt (i och med att vi fortfarande studerar samt att vi inte har någon riktig inkomst). Det verkar dock som att hon inte förstod då hon kort efter föreslog att jag skulle sluta med mina p-piller utan Dennis vetskap, bli gravid för att sedan vänta med att berätta till efter v.12.

Det fungerar inte så! Nog för att jag längtar otroligt mycket efter barn, men jag skulle aldrig stå och ljuga någon rätt upp i ansiktet på det viset. Hon kom då fram till den brillianta idén om att "glömma" att ta pillerna eller bli magsjuk eftersom de då har nedsatt verkan. Hur dum får man vara på en skala? Man måste ha ytterst lite materia innanför pannbenet om man ens tänker tanken!

Det skall också tilläggas att hon för inte så länge sedan uppmanade mig att lämna Dennis och bli tillsammans med någon som vill ha barn inom en snar framtid. Tanken hade slagit mig tidigare och i november förra året hade vi en diskussion angående detta i och med att jag inte visste vad jag ville. Jag bestämde mig dock för att stanna av den anledningen att jag faktiskt älskar honom. Hon påstår nu att jag är omogen som övervägde saken. Det var ju hennes idé! Hur kan man uppmana en person till någonting och sedan kasta skit på denne för att hon lyssnat?



Nikoninan

sv: tack för din åsikt :) ja det får bli den bruna, får byta om jag ångrar mig :) kram !



URL: http://nikoninan.webblogg.se/


Lena

Men va, tycker inte det är rätt att någon annan kommer och säger att man ska göra si eller så (fastän det är någon bekant eller som man är nära med).. Skulle heller aldrig kunna eller vilja ljuga på det där sättet.



URL: http://leniahs.blogg.se/


Erika - I Väntan på Bebis

Ok, vad kul! :D



URL: http://erikaaaas.webblogg.se/


Lina

va?! fyfan va sjukt.. skaffa barn ska man göra om båda är överens om det. skulle din kille få veta att du "lurat" honom att bli med barn - fan va besviken o lurad han skulle bli då. hur fan tänkte människan? idiot..



URL: http://millblomskan.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?