The usual
Publicerat den

Gårdagen spenderade vi tillsammans med mamma och Elias - som kom på besök av den anledningen att de ville åka till Ikea, MediaMarkt och Elgiganten. Eftersom vi ändå var i krokarna passade vi på att svänga förbi Willys för att storhandla då både kylskåpet samt skafferiet blivit länsade. Man kunde nästan ana ett eko. Vi blev även bjudna på mat i form av tacogratäng. Det kändes som att det var dags att uppgradera sig i och med att vi ätit tacos de senaste gångerna. Ingen större förändring, men bättre än ingenting.

Efter att alla var mätta och belåtna bestämde sig folket för att åka hem då Elias hade en tid att passa. Han skulle nämligen lana kl.19:15, så de fick tillåtelse att bege sig. De kommer ändå tillbaka om en och en halv vecka i samband med att Dennis åker till sina föräldrar för att sommarjobba. Mamma tyckte att vi skulle hitta på någonting då och som det är nu vill jag åka tll Kungsbyn.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?