Looking good
Publicerat den

Det var tidigare sagt att vi skulle åka till Björnö för att grilla samt bada så fort vädret förbättrats. Vi blev därför väldigt glada när vi klev upp denna morgon då solen stod högt på himlen samt att det inte fanns ett moln i synhåll. Glädjen blev dock kortvarig av den anledningen att det slog oss att vi hade en bokad tvättid kl.16-19 som vi dessvärre inte kunde strunta i eller omboka (pga. att det alltid är snålt med tider. Har man tur kan man tvätta en gång varannan vecka). Det existerar nämligen över sextio stycken hushåll i denna byggnad och det innebär att man får slåss om vem som skall tvätta när.

Tack vare den tråkiga upptäckten tvingades vi att spendera större delen av dagen hemma i lägenheten och det resulterade i en tillfällig depression - som lyckligtvis gick över/försvann när vi rastade Malte i området. Det kändes nämligen som att det var på tiden att ta med honom ut och se vad han tycker om att bära koppel och det gick faktiskt bättre än väntat. Till en början ville han endast äta gräs samt klöver, men efter ett tag skuttade han överallt och ingenstans. Det var väldigt roligt att se och som det ser ut nu kommer det inte att bli några som helst problem att skola om honom från kelkanin till kelkanin slash hoppkanin.
Jag skall bara lyckas få tag i ett par hinder till ett rimligt pris. Sen blir det hoppa av!

Det skall också tilläggas att jag återigen har kommit igång med träningen och det känns väldigt bra. Mätaren står nu på 230 minuter och då är det räknat från i tisdags, vilket innebär att jag har varit aktiv i snitt 77 minuter om dagen. Siffran kommer dock att öka då det är tänkt att jag skall klämma in styrketräning varannan dag för att få ett så varierat schema som möjligt.

Som det är nu känner jag mig inte redo vad gäller att redovisa träningen och det beror på att kosten måste förbättras/ändras. De senaste dagarna har jag försökt att blanda till en god smoothie (som bl.a. skall ersätta godis, läsk m.m.), men resultatet har inte varit det bästa. Ni är därför välkomna att hjälpa mig att leta reda på ett bra recept - eller om Ni redan har ett.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?