Cow and chicken
Publicerat den

Efter fyra dagars uppehåll bestämde sig solen för att komma tillbaka och det tog vi tillvara på genom att gå till Vallby friluftsmuseum för att ha ännu en fotografering/fotodag. Det var som väntat väldigt roligt av den anledningen att jag fullkomligt älskar djur. Jag blev dock en aning besviken då hästarna inte syntes till, men det gjorde lyckligtvis ingenting då vi upptäckte tre stycken baggar, tre stycken kor samt sex stycken höns - som på något sätt lyckades gömma sig vid det senaste besöket. De sistnämnda (d.v.s. hönsen) vandrade fritt på gården då de tydligen hade rymt, men jag hann precis fotografera klart innan personalen kom för att fånga in dem. Man skulle kunna säga att jag höll ett öga på dem så att de inte sprang iväg.

Det har, utöver fotograferingen/fotodagen, inte hänt någonting särskilt. Det ser dock ut som att vi kommer att ha fullt upp under morgondagen av den anledningen att Dennis anser att det är dags att röra på fläsket. Han har nämligen gått upp ett antal kilon sedan vi inledde vårat förhållande och det har nu kommit till en punkt då han känner sig obekväm. Vi har därför kommit överens om att vi skall börja motionera tillsammans (själv dansar jag en timme om dagen) och första träningspasset kommer att gå av stapeln imorgon - om det inte är vackert väder, förstås. Då skall vi nämligen åka till Björnö för att grilla samt bada.

Vi kommer även att vara upptagna på fredag av den anledningen att mamma samt Elias kommer på besök. Det är tänkt att vi skall åka till IKEA, som vanligt. Det kan även hända att de får följa med mig till Skatteverket i samband med att mitt nya leg. skall hämtas ut.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?