I would bring you back if I could
Publicerat den

Tidigare under dagen fick jag för mig att googla ett användarnamn som jag har använt mig av i många år på diverse hemsidor - Thotis90. Det var till en början tänkt som en kul grej, men efter att ha snubblat in på den tredje länken kom det att bli så mycket mer då det upptäcktes att jag för trettiosju månader sedan (den 3/6-08) publicerade en bild i mitt galleri på Ungdomar.se. En bild av min mage som togs i v.7+1 då jag väntade Kim.

Under alla dessa år har jag trott att bilden av det positiva graviditetstestet var/är det enda som fanns/finns kvar då R raderade mina dokument från datorn när vi flyttade isär, men jag hade återigen fel vilket jag är väldigt glad över i och med att jag nu har två bilder som förknippas direkt med Kim. En som påminner om det glädjande beskedet samt en som håller minnet av graviditeten vid liv.

Som det är nu har jag blandade känslor angående upptäckten och det är svårt att säga hur mitt mående kommer att vara de närmsta dagarna. Jag skall dock försöka att inte tänka på detta för mycket i och med att jag vill kunna njuta av sommarlovet (även om jag stundvis längtar tillbaka till skolan).





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?