Like an animal
Publicerat den

Det blir ingen fotografering på Vallby friluftsmusem denna eftermiddag av den anledningen att det inte är tillräckligt bra väder. Det ser ut som att det skall till att regna vilken sekund som helst och eftersom jag anser att det skall vara strålande solsken för bästa resultat känns det som att vi lika gärna kan spendera dagen inomhus - vilket vi hittills också har gjort. Vi har dock tagit tillvara på dagen i form av städning då det kändes som att det var på tiden att fräscha upp lägenheten. Husdjuren är nämligen väldigt duktiga på att skräpa ned med päls, sand samt sågspån och vi måste däför hålla efter mer regelbundet nu än tidigare.

De senaste dagarna har vi haft funderingar på att åka till Kolmården eller Skansen (dels för att komma bort för en stund och dels för att jag skall få fotografera djur som för tillfället är mitt favoritmotiv). Vi har dock, genom research,
upptäckt att det finns en djurpark i Kungsbyn och det känns därför väldigt lockande att åka dit istället eftersom det är både billigare samt närmare än tidigare nämnda djurparker. Det kan dock hända att vi betar av alla tre eftersom de inte har samma djur i sina inhängnader. Det återstår att se eftersom det är jag som får punga ut för kalaset.



Lina

now :)



URL: http://millblomskan.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?