Three blocks away
Publicerat den

Gårdagskvällen spenderades i Trosa tillsammans med Fellnert och Maria. Det hände dock ingenting särskilt, utan vi unnade oss en måltid ute samt tittade på film. Eftersom jag försöker att bättra mig vad gäller kosten beställdes det en hawaiisallad (bestående av sallad, gurka, tomat, skinka, räkor, ananas, majs och tillhörande bröd) och tur var väl det då pizzorna serverades på brickor. De var alltså gigantiska (även mitt bröd som var lika stor som en inbakad)!

När alla kände sig klara begav vi oss till Fellnert för att titta på film. Det fick bli Silent hill eftersom han inte hittade någonting bättre. Kan säga som så att den var värdelös och att jag inte kommer att kolla färdigt på den. Vi (Dennis och jag) bestämde oss nämligen för att cykla hem vid 22-tiden av den anledningen att det är svårt att ta sig fram i totalmörker (det finns inga gatulysen på vägen mellan Trosa och Lagnöviken).

Det märks att mina knän är känsliga för belastning. Redan efter tre kvarter kunde jag känna hur det började skava runt knäskålen och kort därefter försvann muskelstyrkan gradvis. Det var ett rent helvete att försöka ta sig upp för alla backar, men viljestyrkan övervann smärtan. Det värsta som kan hända i en situation som denna är att muskelstyrkan försvinner helt, vilket resulterar i att jag knappt kan stå på benen och behöver hämtas. Det gick dock bra i sin helhel eftersom den skavande känslan försvann efter att vi klivit av cyklarna och fått sitta ner en stund.

Kan summera det som att kvällen var trevlig även om den var påfrestande på sina håll.



Anonym

Måste vara jobbigt att få ont hela tiden...



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?