We're having fun
Publicerat den

De senaste timmarna har gått förvånansvärt fort och det är knappt så att man har hunnit registrera att Dennis faktiskt inte är hemma, vilket i sig är bra av den anledningen att man inte hinner känna sig ensam och/eller nere. Jag har givetvis saknat honom och det skall bli skönt att få krama om honom, men tack vare dagens aktiviteter har jag insett att det förmodligen kommer att bli en roligare vistelse än jag hade förväntat mig.

Kort efter föregående inlägg följde jag med Maarit in till Trosa för att handla. Vi besökte bl.a. trossen (a.k.a ica), en inredningsbutik samt systembolaget. Det var t.o.m. så att jag blev tillfrågad om jag ville följa med in på sistnämnda, med tanke på att jag är nykterist. Jag har dock inga problem att följa med när andra köper alkohol (eller dricker den så länge de gör det med måtta). Hon fick ett leende och kommentaren: Varför inte? Jag är tillräckligt gammal för att få gå in. 

Efter hemkomsten tog vi det lugnt (på varsitt håll). Det blev soffläge för min del pga. att jag kände mig en aning trött. Inte så konstigt egentligen eftersom jag endast åt 2st ägg och en portion lasagne på hela dagen igår. Hade nämligen ingen matlust samt att jag var uppspelt över att få träffa Dennis. Skall dock skärpa mig när det kommer till att äta. Har en tendens till att enbart äta yoghurt, smörgås och frukt när jag är ensam. Tror att det beror på att det är så förbannat tråkigt att laga mat utan sällskap samt att vi brukar köpa mat som inte duger, enligt mig. Vi har därför kommit överens om att utgå ifrån listan med rätter som faller mig i smaken som skrev för någon vecka sedan.  Är tyvärr en aning kräsen.



Sofia- Fotoblogg

SV: Usch då! Ja det är inte kul när det händer.. Man blir liksom så arg på sig själv att om man bara varit liiite nogrannare så hade det inte hänt, men sånt är (tyvärr) livet. :/



URL: http://fiasofiafia.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?