We wish you all the best
Publicerat den

Det har, som tidigare nämnt, publicerats en annons på Blocket angående Eira och Engla. Den har dock förflyttats från Västmanland till Södermanland av den anledningen att vi inte kommer att befinna oss i lägenheten förrän i början av augusti samt att alla vi kom i kontakt med bestämde sig för att lämna återbud enbart pga. att de inte är kastrerade.

Att flytta den visade sig vara ett lyckat beslut då vi under gårdagen kom i kontakt med ett par från Stockholm som omedelbart förälskade sig i de små liven. De bor förvisso i lägenhet, men det finns tillgång till att vistas utomhus tack vare att de bor på första våningen och därmed kan använda en ramp och en eventuell kattlucka. Det kan även hända att kissarna får följa med till parets sommarställe, som även det ligger i huvudstaden.

Tack vare att en vän till familjen kan utföra operationer nästintill gratis (veterinär) var kastreringen det minsta problemet, vilket är en tröst för oss i och med att det tidigare har varit orsaken till att de tidigare intressenterna tackat nej. Det är dock oklart om de skall kastreras omgående eller om de skall paras (givetvis inte med varandra i och med att det är omöjligt).

Det var tidigare tänkt att jag skulle åka till Dennis imorgon kväll, men vi har bestämt oss för att skjuta upp det tills på måndag av den anledningen att hans föräldrar i skrivandets stund befinner sig på båtsemester. De är osäkra över vilken tid de kommer hem och eftersom jag måste hämtas i Vagnhärad (tåget stannar där) känns det dumt att chansa. Marie och Mathias har underrättats om detta och det har föreslagits att vi skall träffas på centralstationen under väntetiden/bytet.
De ville nämligen titta på dem/hämta dem så snart som möjligt, men det återstår att se hur det blir. Väljer de att inte möta mig där kommer de att åka till oss senare på kvällen.

Skulle de mot all förmodan tacka nej (vilket jag tvivlar starkt på efter allt gott hon har sagt om dem) har vi fått in en intresseanmälan från en kvinna vid namn Kerstin. De kommer alltså att bli sålda, vilket känns väldigt bra av olika anledningar. Det kommer dock kännas väldigt tomt och tråkigt, men vi gör detta för deras skull.


Edit: De har bestämt sig för att ta dem.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?