Little monsters
Publicerat den

Det blev en tidig uppstigning denna morgon av den anledningen att Eira och Engla lekte rövare i köket. De bestämde sig för att det är väldigt roligt att sitta på varsin sida om sovrumsdörren (som gränsar till köket) och samtidigt försöka slå varandra genom springan i golvet. Jag upptäckte även en reva i tapeten ovanför kattebryggaren när jag klev upp för att gå på toa, vilket innebär att de kommer att fortsätta med skadegörelsen så länge de vistas inomhus konstant.

Efter att ha haft en diskussion med Dennis angående detta har vi bestämt oss för att ändra annonsen och den säger nu att vi endast tar en avgift för tillbehören, om man känner att man är intresserade av dem. Det innebär att Eira och Engla bortskänkes. Skulle det vara så att ingen nappar trots detta har vi diskuterat att låta de gå till avlivning. Det känns som ett väldigt drastiskt beslut och det är ingenting som vi önskar göra, men det känns som att de aldrig kommer att få ett dugligt liv (sett från våra ögon) om de inte får tillgång till att vistas utomhus - vilket de aldrig kommer att få göra i vår ägo i och med att det inte fungerar av olika anledningar.

Vi har bestämt oss för att vänta och se om vi får någon respons på annonsen i fortsättningen, men som det ser ut nu lever de farligt. Tragiskt, men vad skall man göra? Vi vill trots allt deras bästa och ett liv i fångenskap (som vi ser det) gynnar ingen.



Katt ägare

Ni behöver inte göra er av med dom om ni inte vill. Dom kommer att sluta med tapeten bara man säger till dom när man ser dom göra det, mina katter gjorde så med i början men nu har det varit slut på det ett himla bra tag, dom lever inte i fångenskap så det ska ni inte känna.



URL:


Anonym

oskyldiga små djur som beter sig normalt och som vilken människa som hellst vet har jaktbegär ska få sätta livet till för att DU inte kan ta ditt ansvar och ge dina katter va dem behöver!? ..... vad är du för människa?! helt seriöst! jag blir fly förbannad när ja läser de här! HUR kan man ta på sig djur när man inte tar sitt ansvar?! jättebra att ni insett att katterna behöver utlopp för sin energi och vill ge bort dom... men avlivning?! De enda som förtjänar nackskott är de som tänker så!!



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?