Svar på kommentar
Publicerat den




Det är ingen som påstår att deras beteende inte är normalt, men det kommer till en punkt där resurserna inte räcker till. Vi har använt oss av många olika tekniker och det har vi gjort av den anledningen att vi vill ge de en chans, men det verkar inte hjälpa. Avlivning är ett mycket drastiskt val, men det kan komma att bli den sista utvägen eftersom vi inte har möjlighet att behålla de enbart för att ingen annan vill ta sig an dem. Vi kommer dock att anstränga oss till det yttersta för att inte behöva genomgå det. Dennis har t.ex. föreslagit att vi skall sätta upp posters på anslagstavlan i området där hans föräldrar bor medan jag har föreslagit att vi även skall sätta upp ett antal inne i Trosa eftersom det kan öka chansen till intressenter. Annonsen har även blivit uppdaterad, vilket förhoppningsvis resulterar i ett mail eller två.

Förslaget om avlivning var inte min idé, så om du skall kasta skit på någon tycker jag att du skall vända dig till denne.



Jenny

Har ni hittat nytt hem till katterna? Hittade ingen annons där av att jag undra. Om dom är kvar kanske jag vet en som kan ta hand om dom..



URL: http://jempasfoto.blogg.se/


Jenny

Har en kompis som ska flytta till hus om knapt 2 veckor och dom tycker om katter jätte mycke och önskar lite att dom hade några. Ska prata med henne igen hon har tittat på katterna och tyckte dom var jätte söta^^



URL: http://jempasfoto.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?