I can't catch a break
Publicerat den

Det var en himla tur att det tecknades en 5-årig garanti (så kallad plusgaranti som innebär fria reparationer) vi köpet av kameran då jag tidigare under dagen lyckades tappa den i golvet. Jag försökte nämligen att fotografera alla revor (synliga såsom dolda) av den anledningen att det känns som att det är på tiden att Ni får se svart på vitt vilket helvete vi kommer att få dras med vid eventuell flytt.

Som det är nu står det två stycken byråer i hallen enbart för att täcka för tre stycken revor och jag tvingades att flytta på dem för att kunna komma åt med kameran. När jag kände att jag fått med allting lade jag ifrån mig den på den högra byrån, puttade tillbaka den och vips (!) så ramlade kamerna i golvet. Snacka om att jag fick panik. Jag är nämligen väldigt rädd om den och tillåter varken mig själv eller andra att använda den utan halsremmen. Denna gång gjorde jag dock ett undantag och se hur det gick.

Det var tidigare bestämt att vi (jag, mamma och Elias) skulle åka till Kungsbyn samt min syster för att fotografera i helgen, men vi tvingas nu att ställa in det av den anledningen att jag måste lämna in kameran på reparation - då displayen blir svart/gul vid fotografering. Jag som dessutom ville åka till Skansen, Parken Zoo och/eller Kolmården. Där sprack de planerna. Frågan är bara vad skall jag sysselsätta mig med när jag befinner mig i Trosa?

Kameran kommer att lämnas in under morgondagen då folket kommer hit för att hälsa på samt hämta Malte. Reparationen kan komma att dröja 3-5 veckor.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?