Don't worry mama vs. Big time tattoo
Publicerat den

Tack vare Elaines utomordentliga arbete när det gäller min tatuering har jag under de senaste veckorna haft funderingar på att införskaffa ytterligare ett antal och det var till en början tänkt att hon skulle få äran att göra ett par svarta rosor i tribalform på mig, men som det ser ut nu kommer jag att vänta med dem av den anledningen att jag, efter att ha googlat över halva internet, upptäckt ett mer passande motiv för överarmen - nämligen två sammanhängande rosor i färg. ↑

Tidigare under dagen valde jag att kontakta två studios här i stan angående prisuppskattning och jag väntar nu spänt på ett besked. Det skall bli spännande att se vad det hela kommer att landa på och har jag tur överstiger det inte mer än 4000:-. Jag är dock inte insatt i det här med pris när det kommer till färg (eller tatueringar överhuvudtaget), så det kan lika gärna dra iväg - vilket jag är tveksam över i och med att den endast är 12,5x11cm.

Utomordentliga




Lina

ojojoj. snacka om dåre. låter som sämsta männskan att ta råd ifrån. inte för att du bad henne om råd. men skulle du lyssna till dom skulle det vara vansinne..



men det tror jag KNAPPAST om dej :) visst kan man missa att ta ppiller varenda dag, det gjorde jag förut. men absolut inte medvetet med en baktanke..



när det känns rätt för er kommer det bli bra :)



URL: http://millblomskan.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?