Bevismaterial
Publicerat den

Tidigare under eftermiddagen kontaktade vi hyresvärden av den anledningen att vi ville komma in i förrådet för att fastställa exakt vad som stulits. Vi kunde omedelbart konstatera att det endast var cyklarna samt en lampa som var borta och det är vid såna här situationer som vi är glada över att vi förvarade allt av värde i lägenheten. Vi har nämligen haft funderingar på att bära ner alla kartonger (med bl.a. datordelar, Kims saker m.m.) och ställa upp de på hyllan, men vi är väldigt glada över att vi valde att inte göra det. Tack vare detta har vi bestämt oss för att i fortsättningen förvara allting av värde i lägenheten. Endast kartonger får ligga i förrådet - om ens det.

Under tiden som vi städade upp allt bråte som låg på golvet hittade vi ett sönderklippt lås, en skiftnyckel och en tång som inte tillhör oss. Vi bestämde oss för att plocka upp dem (med ett papper för att bevara eventuella fingeravtryck) och ta med dem till polisen. Det togs dock inte omhand av den anledningen att mannen som tar emot denna typ av anmälningar var upptagen. Kvinnan som stod i receptionen hänvisade oss till att vänta i en timme eller anmäla per telefon (vi valde det sistnämnda som betades av kl.15:45).

Det skall bli spännande att se om de kommer att följa upp detta då det enligt hyresvärden förekommer väldigt många inbrott på vår gata. Det skulle därför vara konstigt om vi är de enda som har anmält. Polisen borde agera på något sätt. Det återstår dock att se hur det kommer att arta sig. Vi har i vilket fall som helst polisanmält inbrottet samt stölden och försäkringsbolaget kommer att kontaktas imorgon.



Carro

Yes, de blir utmärkt!



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?