Svar på kommentar
Publicerat den




Förstår inte riktigt vad du menar med i början eftersom vi har haft de sedan i oktober -10 (d.v.s. 9 månader). De började att riva på tapeten vid årsskiftet, om jag inte minns fel, och problemet är att de endast gör det om nätterna när vi sover. Det är alltså väldigt svårt att säga till dem i och med att man inte upptäcker det förrän man vaknar nästkommande morgon.

Anledningen till att vi har bestämt oss för att sälja/skänka bort dem beror på att de inte får utlopp för sin energi, vilket troligen är en orsak till att de förstör. De kan nämligen inte leka på en jämnt nivå utan skall alltid förstöra soffan, tapeten, lakanen eller tyget på köksstolarna. Det är visserligen inte medvetet (förutom tapeten), men det är väldigt påfrestande för oss eftersom det kommer att kosta oss många tusenlappar att reparera eftersom hela hallen måste tapetseras om.

Vi känner oss även väldigt låsta i och med att vi inte kan resa bort utan att behöva ta med dem. Dennis befinner sig för tillfället hos sina föräldrar och det var tänkt att jag skulle följt med honom, men det gick inte pga. katterna. Det är alldeles för omständigt att släpa med sig de på tåget. Skall dock försöka på måndag, men det kommer att bli väldigt jobbigt i och med att min axel inte klarar av att bära objekt som väger mer än en matkasse.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?