Svar på kommentar
Publicerat den







Det handlar inte om att vara lat, utan det handlar om att mina knän inte klarar av att gå långa sträckor. Tycker att Ni (det gäller alla) skall ta reda på fakta när det kommer till mina skador innan Ni kommer med påståenden om att jag är lat. Det har ingenting med saken att göra. Skulle gärna röra på mig mer, men läkarna har rekommenderat mig att inte belasta knäna för mycket vilket jag gör om/när jag promenerar längre sträckor, sitter/står för länge samt om/när jag styrketränar. Det är knappt så att jag kan gå fram och tillbaka från skolan (6 km) utan att få ont, förlora kraft och ramla ihop.

Kan inte göra annat än att hålla med mamma. Varför envisas Ni med att besöka min blogg om Ni anser att det enda jag gör är att gnälla? Ni påverkas inte av mina skador, mina sömnsvårigheter, min stress, min dåliga självkänsla osv, så jag förstår inte vad problemet är! Tycker att Ni faktiskt får skylla Er själva som medvetet väljer att skriva in min adress i sökrutan.



Lina

men vad pysslar folk med??



URL: http://millblomskan.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?