I'm not ready to lose you yet
Publicerat den

Efter nio månader kan det konstaterats att Eira och Engla skulle trivas bättre i en miljö där de får tillgång till att vistas utomhus. De får nämligen inte utlopp för sin energi i vår lägenhet och eftersom vi inte har möjlighet att låta de vistas i området har vi bestämt oss för att söka efter ett nytt hem. Det har därför publicerats en annons på Blocket i hopp om att någon skall vilja ta sig an dessa underbara varelser. Jag är dock inställd på att inte få någon respons då det kan vara mer lockande att införskaffa ett par kattungar.

Anledningen till att beslutet har tagits beror på att vi under morgonen upptäckte en ny reva i hallen (på 52 cm). Det innebär att det, som det är nu, existerar tio stycken revor i tapeten som sammanlagt motsvarar 130x10 cm. Vi har testat leksaker, kattmynta, ställa för möber samt klippa deras klor regelbundet, men det räcker tydligen inte till och vi har därför bestämt oss för att tänka på deras bästa - det gjorde vi inte tidigare, utan då tänkte vi endast på tapeten eftersom det kommer att kosta oss skjortan att tapetsera om.

Det känns rent ut sagt förjävligt att det skall behöva sluta såhär, men det märks klart och tydligt att de är rastlösa. Någon sade tidigare att katter är gjorda för att jaga. Att de inte skall leva i en inomhusmiljö och efter att ha ägt sex stycken har det nu gått upp för mig att det faktiskt stämmer. Det verkar som att det är få katter som mår bra av att leva ett liv i fångenskap - eller vad man skall kalla det. Vi anser därför att det vore bäst om de fick komma till någon som kan tillfredsställa deras behov vad gäller att göra av med energi.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?