I'm finally here
Publicerat den



Tack vare att signalfelen har åtgärdats i stor utsträckning befinner jag mig i skrivandets stund hos Dennis föräldrar. Det är tänkt att vi skall stanna tills den 7/8, men det kan hända att jag måste åka hem en eller två dagar tidigare pga. att paketet från Nelly.com anlände tidigare än jag hade räknat med. Klänningen beställdes nämligen på fredag eftermiddag och befann sig på posten redan igår kväll (fick ett sms om det). Jag har visserligen två veckor på mig att hämta ut det, men det känns som att det är lika bra att åka hem i tid så att de inte skickar tillbaka det.

Det finns inte särskilt mycket att säga om gårdagen mer än att resan gick bra. Jag lyckades dock ådra mig ett skavsår på min vänstra axel pga. att sportbagen inte ville ligga stilla. Det gör tack och lov inte ont, men det ser en aning komiskt ut. Ungefär som att man har bränt sig. 

Har inte så mycket mer att dela med mig av, utan nu tänkte jag luta mig tillbaka och invänta Dennis. Han åkte till jobbet för inte så länge sedan och förväntas sluta kl.17. Vi får se vad som kommer att sysselsätta mig under tiden. Som det ser ut nu blir det internet, korsord och Zeke.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?