Behind the camera
Publicerat den

De senaste dagarna har jag haft funderingar på att införskaffa ett nytt objektiv till min systemkamera då jag anser att zoomen på mitt nuvarande inte räcker till för att fotografera djur på långt håll.

Efter att ha sökt information på internet samt diskuterat ämnet med min syster (som är hobbyfotograf) känns det som att Nikon AF-S DX 55-300mm f/4.5-5.6 GVR skulle tillfredsställa mina behov på bästa sätt. Dennis anser dock att det är slöseri med pengar, men han har dessvärre ingen talan eftersom det kommer att finansieras med mitt skadestånd. Han får givetvis komma med åsikter, men det är i slutändan mitt beslut och som det är nu vill jag satsa hundra procent på detta.



Ninni

Go for it!

Du kan ju få testa mitt 55-200mm VR när du hälsar på sen och se hur det känns. Då lär jag fått hem mitt 50mm också, så kan du testa lite vad det passar till och ifall det skulle passa för det du vill.



URL: http://ninnicharlotte.bloggplatsen.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?