Lösögonfransar
Publicerat den

För en stund sedan hamnade jag i en bekants galleri på Facebook. Hon är make-up artist och när jag såg några av hennes verk kom jag att tänka på det här med smink. *såklart* Som Ni säkert sett på foton av mig är jag inte särskilt duktig på att sminka mig, men jag tycker mig ändå ha kunskapen om vilka färger som passar mig.

Nu kanske Ni tror att jag vill bli make-up artist och även om det hade varit roligt så är det inte det jag försöker att säga utan det är så att jag kom att tänka på det här med lösögonfransar. Under många år har jag tyckt att mina ögonfransar varit för korta och jag har aldrig lyckats hitta en mascara som jag varit 100% nöjd med, utan jag har alltid fått använda mig av två samtidigt - en för volym och en för fyllighet. Det är ibland svårt att tvätta bort och jag har alltid mascararester kvar, vilket inte är så uppskattat.

Efter att ha funderat på saken har jag nu börjat att överväga att använda lösögonfransar istället då jag tror att det skulle tillföra det jag så länge har velat ha. Nu är det inte så att jag vill att de ska vara superlånga, utan det ska se någorlunda naturligt ut ändå bara det att de ser längre och fylligare ut.

Dennis tyckte att det lät som en bra idé när jag förklarade att jag tycker att det här med mascara och ögonfransar är svårt, så han frågade om jag inte kunde beställa ett par med tanke på att jag redan beställt kitet för ögonbrynen. Fransarna jag är sugen på att köpa kostar endast 65:-. Om det medföljde lim kollade jag aldrig upp, så det måste jag också göra.

Om jag införskaffar mig ett par fakelashes kommer jag naturligtvis inte att ha på mig de varje dag, utan endast de dagar då jag inte tränar. Det blir alltså ca varannan dag.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?