Dag 5
Publicerat den


Någon jag är stolt över


Nu kanske Ni inte blir särskilt förvånade när jag säger att jag är stolt över mig själv, men så är det. Enda sedan unga år har mitt liv varit en enda stor röra, men på något sätt har jag alltid lyckats ta mig igenom allt som kommit i min väg.

Jag tror inte att alla hade klarat av att utstå vad jag har fått gå igenom. Under mina 21 år har jag hunnit bli mobbad i 8 år, flyttat fem gånger, bytt skola upprepade gånger, hoppat av min drömutbildning, blivit misshandlad (av min första sambo) i 1 års tid, genomgått en förlossning av mitt döda barn, gått till psykolog, gjort en polisanmälan samt varit på rättegång.

Jag har många gånger fått höra att jag är en inspirationskälla och att jag är en stark person och när jag tänker efter kan jag inget annat än att hålla med om det. Det är klart att jag periodvis har mått dåligt, men någonstans inom mig har jag haft en stark drivkraft och det är tack vare den att jag är där jag är idag.

Under många år har mitt motto varit: allt går bara man vill samt det kunde ha varit värre och det är vad som har varit min drivkraft under alla dessa år. Jag har även haft stöd på min sida, så det har även varit en bidragande orsak till att mitt liv har gått framåt.

Vi gör alla val i livet som vi kanske inte är så stolta över - som vi ångrar, men vi får inte fastna i det förflutna utan det är istället viktigt att blicka framåt. Jag har tagit beslut som varit jobbiga och beslut som jag ångrar, men jag har varit ärlig mot mig och erkänt för mig själv att det är mänskligt att fela.

Jag är iaf stolt över att jag tagit mig igenom allt detta och att jag tagit tag i mitt liv en gång för alla. Det ska bli spännande att se vad framtiden har att ge.

(Bild - skolfoto-10/11)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?