Dag 4
Publicerat den


Min bästa vän

Under hela mitt liv har jag haft svårt att knyta vänskapsband och jag tror att det beror på det här med mobbingen och den sociala fobin jag så länge hade. Trots det har jag lyckats att behålla en och samma vän i snart 7 år och det är Sara Hagelberg.

Sara är född 25 december 1990. Det betyder alltså att vi är lika gamla och vi träffades genom att jag bytte skola till åk.8 samt att jag hamnade i hennes klass
(år 2004). Hon sade hej redan första dagen, vilket jag uppskattar då jag förmodligen inte hade vågat prata med någon annars.

Under tiden vi har känt varandra har vi haft mycket roligt tillsammans och vi har endast varit osams/oense en gång på alla dessa år och jag tycker att det tyder på äkta vänskap. De senaste 5 åren har vi dock inte haft särskilt mycket tid till att träffas eftersom jag har flyttat runt över halva Sverige, men hon har inte lämnat mig i sticket för det.

Anledningen till att jag tycker att hon är en så bra vän beror på att hon inte är rädd för att vara sig själv. Jag fullkomligt hatar människor som försöker att vara någonting de inte är, så att hon helt enkelt är sig själv är någonting som tilltalar mig. Dessutom tycker jag att vi är relativt lika och vi har för det mesta samma åsikter om saker och ting, vilket ibland kan underlätta.

Hon är dessutom omtänksam och hon är mån om hur andra har det, men hon kan samtidigt ta hand om sig själv. Någonting som jag tycker är roligt är att hon är glad och positiv - för det mesta. Sedan tycker jag att det är roligt att umgås med henne då hennes glädje smittar av sig.

Jag skulle kunna skriva en lång uppsats om henne, men jag får avrunda med att säga:

Sara, du är min bästa vän för att du är du.



Sara H

Naw gumman då <3 Vad glad jag blev :) hihi

Bästisar för alltid <3 !



URL: http://[email protected]




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?