Dag 3
Publicerat den





Mina syskon

För De som inte vet så har jag två syskon - en storasyster och en lillebror.

Min syster heter Ninni och är född 14 april 1988 - hon fyller alltså 23 år i vår. För tillfället bor hon i Kumla med sin sambo Kristian som hon har varit tillsammans med i snart 4 år. Hon är för närvarande arbetslös och på fritiden fotograferar hon djur: bl.a. sina hamstrar, kaninen och sin hund. Sedan ett par år tillbaka har hon varit uppfödare av kaniner och för inte så länge sedan blev hon även uppfödare av hamstrar, så det är någonting som tar upp ganska mycket av hennes tid.

Lillebror heter Elias och är född 3 juli 1996 - han fyller alltså 15 år i sommar. Han bor med våra föräldrar i deras villa i Smedjebacken och lär väl göra det iaf fram tills gymnasiet. För tillfället går han i åk.8 på Bergaskolan med idrottsprofil. På fritiden spelar han fotboll och handboll. Det har länge varit prat om att han ska sluta på någon av idrotterna, men det har inte blivit så (vad jag vet?). Förutom idrotten är han intresserad av spel i olika slag, dataspel, tv-spel och har varit det sen han var liten. Antagligen för att pappa också är det.



josefin

Du och din syster skulle kunna vara tvillingar!

Trodde att det var du på bilden först



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?