Dag 21
Publicerat den


En bild på någonting som gör mig glad


I tidigare inlägg har jag skrivit att jag ångrar att jag blev gravid med Kim då jag tycker att det var oansvarigt av mig att blanda in ett liv i det hela. Nu tänkte jag visserligen inte klart med tanke på vilket sorts förhållande jag befann mig i, men jag hoppas ändå att Ni förstår hur jag tänker.

Anledningen till att jag väljer Kim på ännu en av dessa punkter är för att jag tack vare graviditeten och aborten insåg att jag inte kunde leva under de omständigheter som jag gjorde. Hade det inte varit för det lilla livet i magen hade jag med största sannolikhet stannat hos R och Gud vet hur det hade kunnat sluta.

Jag kan summera det som att en del av mig ångrar graviditeten pga. att det var oansvarigt av mig att tro att ett barn skulle rädda förhållandet, men samtidigt är jag glad över att det inträffade eftersom det gav mig styrka att inse att mitt liv var i fara.

(Bild från Minneslunden 2010/01/02)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?