Dag 12
Publicerat den

Mina passioner

Min passion har sedan jag fyllde 11 år varit idrott och till en början var passionen för innebandyn störst. Med åren har det dock utvecklats till så mycket mer. Idrott handlar inte endast om att utöva och jag känner att jag vill göra mer än att bara träna. Det är t.ex. en anledning till att jag skulle kunna tänka mig att utbilda mig till dietist. För att idrott och hälsa handlar om så mycket mer.

Som Ni vet så har min skolgång varit väldigt upp och ned. Enda gången som jag faktiskt har skött mig i skolan är när jag har gått på ett idrottinriktat program, så jag vet att idrott är min grej. Att det är meningen att jag ska hålla på med det.

Under många år har jag fungerat så att jag blivit deprimerad om jag inte har fått idrotta eller om jag varit inaktiv för länge och det säger nog en del om mig som person. Jag vill hålla igång och göra saker. Inte sitta hemma och uggla hela dagarna.

Exakt vad jag vill eller kommer att jobba med i framtiden vet jag inte, men så länge det har med idrott och hälsa att göra så är jag nöjd. Jag skulle t.ex. kunna tänka mig att arbeta i en sportbutik som bl.a. Stadium. Man får såklart ingen toppenlön, men det ska vara kul och så länge jag klarar allt det nödvändiga så är jag nöjd. Jag vill trivas med det jag gör.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?