Why I'm doing this
Publicerat den

Nu har jag inte vägt mig på 2 månader, men om jag fick gissa så skulle jag tro att jag i dagsläge väger ca 56-57kg (vägde 55kg sist jag stod på en våg). Målvikten är 48kg, trots att jag då kommer att räknas som underviktig - med ett bmi på 17.6 (har i dagsläge ca 20.2)

Mitt mål är inte att bli underviktig, utan jag vill känna mig hälsosam och vara nöjd med mig själv. Som det är nu har jag kilona på helt fel ställen och kommer därför att försöka så gott jag kan för att de ska försvinna.

Dennis tycker att jag är fin som jag är nu, men det viktigaste är inte att han är nöjd utan att jag är det och för tillfället äcklas jag bara av mig själv vilket jag också har gjort de senaste 6 åren. Vill ha ett slut på det någon gång. Kunna stå framför spegeln och känna att jag duger, ur mina egna ögon.

Innan frukosten imorgon kommer jag att ta ett foto av hur jag ser ut nu (kroppsligt) så att Ni får se vad jag menar med att kilona sitter på hel ställe.



Anonym

men varför skriver du då att målviken är 48 kilo om du inte vill bli underviktig?

är det inte bättre du slutar väga dej och äter bättre och tränar och ser till hur kroppen ser ut istället för att vara besatt av en siffra på vågen?



URL:


Cissie

Jag tycker att du är fin precis som du är! Men självklart ska du mår bra gumman =) Stöttar dig! <3



URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/


Anna-Maria

Tyvärr Lollo så måste jag nog hålla med ovanstående, varför satsa efter att väga så lite? när du vet att du kommer få ett BMI som visar att du är underviktig?

Allt i livet handlar inte om att ha ett välvårdat yttre, utan allt handlar om att man ska må bra psykiskt, okej att man kanske tycker att man är tjock osv, men man måste lära sig att leva med att man faktiskt är född till att se ut som man gör.



Du kommer inte att må bättre av att väga så lite, tro mig!



URL: http://http://mylifeonceagain.blogg.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?