What's next?
Publicerat den

Efter att ha varit vaken i ca 2 h sitter jag nu i köket och funderar på vad jag ska hitta på härnäst. För tillfället har jag nämligen färg i håret och ska inte skölja ur den förrän kl.16.

Anledningen till att jag färgar håret denna gång är att jag fick hårfärg av mamma när familjen var här i samband med att jag fyllde år. Den har alltså legat i skåpet i en månad nu och eftersom färgen ändå har bleknat rejält tänkte jag att jag skulle använda den, vilket jag också gör. Det är samma färg/nyans som tidigare, så ingenting nytt här.

Ska jag vara ärlig känner jag för att diska, även om det är så grymt tråkigt annars. Det känns nämligen som att det kan behövas. Sedan känns det så otroligt bra när man har varit duktig och städat, speciellt när Dennis inte vet om det och möts av en ren och fräsch lägenhet.

Efter disken blir det att skölja ur färgen och arbeta lite, sen får vi se vad som händer. Kanske borde ta och äta någonting. Har inte gjort det än.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?