Vår 1-årsdag
Publicerat den

Tack vare att det blev så pass sent igår hade jag ingen lust att sitta vid datorn, utan vi gick istället och lade oss så fort vi kommit hem. Denna natt kunde jag även sova - kors! Jag är nu utvilad och pigg, för första gången på länge.

Som Ni redan vet började dagen med att vi båda var i skolan. Dennis hade vanliga lektioner medan jag hade livräddning, som för övrigt gick bra. Jag slutade 30 min före honom, men stannade kvar och väntade då vi skulle gå till banken och sätta in pengar på mitt konto - så att han vet hur det går till.

Efter att vi var klara vid banken gick vi raka vägen hem. Där fördrev vi enbart tiden tills det var dags att dra sig ner mot stan för att kolla på filmen - Min låtsasfru. Trots att den var 2 h lång önskade både Dennis och jag att det skulle finnas med en scen. Vad den skulle handla om tänker jag inte berätta då många av Er säkerligen inte har sett den eftersom det var premiär i förrgår. Filmen var iaf bra och vi var båda nöjda med valet.

Dum som jag är köpte med mig en påse godis som jag såhär i efterhand ångrar. För det första så var det inte gott och för det andra så kändes det onödigt. Onödigt att slösa bort pengar på någonting som man egentligen inte vill ha, enbart för att det är lättillgängligt. I förrgår funderade jag på om jag inte skulle ta med mig såna här chipsskruvar istället och såhär i efterhand känns det som att det hade varit så mycket bättre även om det kanske inte heller är så bra.

Anledningen till att jag ibland ångrar mig när jag har köpt godis beror inte på att jag enbart är rädd för att gå upp i vikt (eftersom jag så gott som kan äta hur mycket godis som helst utan att lägga på mig någonting), utan för att jag är rädd för att mina tänder ska ta skada. Jag är nämligen född med svagare emalj än normalt/vanligt och jag måste därför vara försiktig. Nu har jag trots min svaghet för sötsaker aldrig haft några hål osv, så tänderna har klarat sig bra ändå. Det skadar dock inte att vara försiktig, så jag ska försöka mitt yttersta för att hålla mig borta från framförallt godis, läsk och lättdryck (eftersom jag dricker det så ofta).


Denna gång är jag otroligt motiverad att lyckas då en av mina största farhågor är att bli fet - att gå upp i vikt överhuvudtaget. Inte över 60 kg. Jag vägrar! Så nu tänker jag bestraffa mig själv de gånger som jag skulle bryta mot detta, om jag nu gör det vill säga. Jag ska försöka att inte göra det såklart.

Nog pratat om detta. Filmen var som sagt bra och på vägen hem försökte jag att ta ett par kort, men Dennis var inte särskilt sammarbetsvillig då han inte förstod vitsen med att ta kort ute. Varför kunde vi inte ta en drös hemma istället? Jag lyckades få två stycken bilder precis utanför salongen iaf och ett par hemma, men de flesta såg ut som skräp. Min kamera suger, alltså! Lägger på ljus så att jag ser likblek ut osv. Jag måste seriöst ha en ny. Jag tjatar om det ofta, men den är värdelös.

Då vi inte hade några pengar till buss fick vi gå hem, vilket var uppfriskande och trevligt. Det var inte särskilt kallt heller, så man behövde inte gå och frysa.

När vi kom hem sade Dennis att han var trött och eftersom det brukar ta mig en stund att blogga orkade jag inte sitta uppe, så jag borstade tänderna samt tvättade bort sminket och lade mig i sängen bredvid honom. Sedan somnade vi efter en stund och som jag tidigare nämnt så är jag idag pigg då jag lyckades sova. Wiho!

Trots att dagen inte var särskilt händelserik tyckte jag ändå att den var bra. Synd bara att vi inte hade råd med våra andra planer, men vi får ta det en annan gång när plånboken tillåter.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?