Vad får det lov att vara?
Publicerat den

För någon timme sedan klev Dennis och jag innanför dörren efter att ha varit en sväng till affären. På vägen dit frågade han vad jag var sugen på och jag svarade någonting med kyckling. Han föreslog då att vi skulle äta nuggets, vilket jag fann komiskt eftersom jag i föregående inlägg skrev att det var just vad jag ville äta.

På tallriken serverades ris med nuggets och bearnaisesås samt sallad, för min del. Som vanligt orkade jag inte äta upp allt och då tog jag ändå bara 4 ½ nuggets och ca 1 ½ dl ris. Dennis  blir alltid orolig för mig när jag inte äter upp (han äter nästan tre gånger mer än mig), men jag kan inte rå för det då jag helt enkelt är liten i maten. Det har jag alltid varit.

Innan vi gick till affären hade vi en diskussion om hur vi ska göra i samband med vår 1-årsdag. Som det ser ut nu kommer vi inte ha råd att både äta på restaurang och gå på bio, så vi måste välja antingen eller och eftersom jag redan har bokat biobiljetter har vi bestämt oss för att strunta i maten. Vi tänkte dock höra med Dennis föräldrar om vi kan gå ut och äta i Trosa under vår vistelse där. Då har han nämligen fått sina matpengar.

Skulle det bli så att vi inte går ut och äter kommer vi att laga mat hemma hos dem. Frågan är bara vad vi ska laga ?

Någon som har några tips på god och lyxig mat samt efterrätt som man kan laga själv, som samtidigt inte kostar alltför mycket?



Elin - Gravid v.25

Marinerad helstektfläskfilé med potatisklyftor/gratäng o så tzatsiki eller annan sås. Är super gott o inte allt för dyrt :) Efterrätt är pannacotta med lite bär till gott:) Hoppas ni hittar något gott att göra.



URL: http://summermom.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?