Här går det undan
Publicerat den

Tack vare en god natts sömn har jag under dagen haft ett förvånansvärt bra humör, vilket resulterade i att det kändes som att dagen flög iväg. Det sägs ju att det går fort när man har roligt och för det mesta så stämmer det.

Under morgonen befann jag mig i friidrottshallen med åk.6 och det var boxersize som stod på schemat. Förutom alla skador gick det relativt bra och de flesta verkade ha roligt. Även jag hade det då jag fick gå runt och hjälpa eleverna om de gjorde någonting fel eller om jag ansåg att de kunde förbättra någonting. Jag blev även tillfrågad om tips på hur man slår ett bra uppercut-slag.

Dagens största insats från min sida måste ändå ha varit när jag hjälpte en kille till omklädningsrummet under den sista lektionen (det är 2st/dag). Han hade under uppvärmningen blivit sparkad så hårt på sidan av knäskålen att han hade problem att gå och behövde därför hjälp med att ta sig till sin telefon för att kunna ringa till sin mamma. Det kändes bra att kunna bidra med någonting och jag hoppas att det var uppskattat både av eleverna, men också av mina "kollegor".

När vi var klara i friidrottshallen gick vi tillbaka till skolan för att äta. Efter att vi ätit klart gick vi upp till min handledares klass och lektionen började med att de fick svara på en enkät som jag själv satt ihop. Förra veckans uppgift handlade nämligen om den fysiska samt psykiska arbetsmiljön och för att få en klar bild om vad skolans elever samt anställda själva tycker om detta ansåg jag att en enkät vore bäst för att kunna sammanställa det som är kvar.

Efter att klassen svarat på frågorna gick jag till personalrummet för att sammanställa svaren och det tog så gott som hela eftermiddagen att göra det, men det var så pass roligt att det inte gjorde någonting. Tiden gick snabbt och jag hann precis bli klar innan det var dags att gå hem.

Jasmina (min handledare) och jag tog sällskap till stan då hon skulle till en kiropraktor. Klockan var då ca 16:15 och när jag var framme vid byggnaden där Dennis och jag går i skola svängde jag av för att möta honom. Vi hade bara några minuter tidigare bestämt att vi skulle ta sällskap hem, så jag åkte dit för att vänta på honom.

Strax efter att vi klivit innanför dörren var det dags för att äta och det blev julskinka och rödbetssallad. Vi orkade inte gå till Ica och köpa potatis, så detta fick duga. Det har inte hänt särskilt mycket efter det. För tillfället funderar jag på om jag inte ska lägga mig ner på soffan och vila ögonen en stund för att sedan fortsätta med engelskan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?