Bortkastad tid att sova
Publicerat den

Eftersom jag i veckan sovit dåligt var det tänkt att jag i helgen skulle få sova ut, men sömnen är fortfarande väldigt dålig och det känns inte som att det ens är någon idé att gå och lägga mig när jag ändå bara får 2-4 h sömn per natt.

Anledningen till att jag inte kan sova beror på att det är alldeles för ljust i rummet, vilket beror på att dörren mellan köket och sovrummet är öppen. Det är även svårt att sova när katterna får göra oss sällskap om nätterna eftersom de gärna vill ligga mitt i ansiktet på mig. Jag har provat att flytta på både mig och dem, men det hjälper inte. Synd att jag var tvungen att dra på mig den där bötern, annars hade vi köpt klösbrädan och då kanske de hade valt att sova i den istället (den skulle stå i sovrummet).

Nu är det som det är och jag kan inte göra speciellt mycket åt det. Jag har tidigare haft problem med sömnen, så jag antar att jag är tillbaka i det mönstret. Det känns skönt att det inträffar nu under praktiken eftersom skolan då inte blir lidande.

Trots att jag vaknade runt kl.04-05 valde jag att ligga kvar i sängen och klev upp för bara en timme sedan. För tillfället försöker jag att arbeta på engelskan då jag måste bli klar med den innan torsdag. Än så länge går det bra då jag under veckan skrev upp punkter om vad som kommer att hända i komedin. När jag har skrivit klart dessa punkter är det dags för nya, men jag har en liten bit kvar och jag fokuserar därför på den till att börja med.

Under dagen kommer det inte att hända så mycket. Jag tänkte att jag skulle arbeta på komedin så gott som hela dagen, förutom ikväll då jag vill mysa lite med Dennis. Vi köpte chips igår som vi sparat tills idag. Får se om vi tittar på någon film. Freaky Friday är så gott som den enda filmen som går, men vi har båda sett den upprepade gånger så vi får se.




Carro

De är väl bara slänga ut katterna utanför dörren och stänga så du får sova?

Vilka problem du har som GÅR att lösa : )



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?