Tippat
Publicerat den


Då var första deltävlingen av melodifestivalen avklarad och i det stora hela gick det som väntat - så gott som tvärtemot vad jag tippat på. Svenska folket har konstig smak xD

Som väntat gick Danny till final, men trots att jag tyckte att Jenny Silvers låt var den som hade mest känsla av melodifestival gick hon endast vidare till andra chansen och får där sällskap av Pernilla som förövrigt sög. Det gjorde även Swingfly som kommer att göra Danny sällskap i finalen. Jag hoppas nu att Jenny tar sig till final i slutändan då hon förtjänar en plats där.

Egentligen är jag nöjd så länge Anders tar sig till final, men jag tar ingenting förgivet eftersom jag inte har hört låten. Det lär jag inte få göra förrän några dagar innan delfinalen, men jag älskar alla hans låtar vilket gör att jag är säker på att jag kommer att älska den här också.

Bifogar Dannys bidrag. Swingfly förtjänar inte en plats i finalen och därmed ingen i min blogg heller.





Madde

Jo jag har läst om det och jag beklagar verkligen. Ingen människa borde få uppleva det du har gjort. Och jag beundrar verkligen din styrka och att du har lyckats så bra med att ta dig tillbaka. Jag hoppas att han fick ett straff hårt nog för att han ska förstå hur fel han har agerat. Tyvärr kan straffen mot kvinnovåld vara för milda i vissa fall.



Det måste ha varit superjobbigt men du gjorde det för ditt barn, inte många ha styrkan till det. Vem vet om han hade börjat slå barnet också?



Egentligen är jag inte heller ett fan av kondom, men jag gör det för hans skull. Jag vet att vi har förutsättningarna för ett barn, men han förstår det inte. Så för hans skull för att inte tvinga på honom något (jag vill att han ska får ett önskat barn och att barnet ska vara önskat) eller göra så att han känner sig lurad så står jag ut för hans skull. Konstigt vad man kan göra för kärleken egentligen.



Din ursäkt är godtagen. Och jag vill be om ursäkt för de dumma saker jag sa. Det var nog bra att det blev som det blev, för jag fick ett bevis på vad jag betyder för Björn. Inte ett skit! Vi har inte träffats på kanske tre år, han har inte varit och hälsat på som han sa, han kom inte på min student och han hör aldrig av sig. Och när jag väl har lyckats komma över det så hör han av sig och ger en falska förhoppningar. Så nu skiter jag i vilket. Det är hans förlust



URL: http://madeleinethordsson.blogg.se/


flickaneemeliie

har du gjort din header i photoshop?



URL: http://flickaneemeliie.blogg.se/


Anonym

inte tänkt på att du sover dåligt pga att du rör dig för lite? förut tränade du ju innebandy... nu gör du ingenting? och då kanske inte kroppen blir lika trött. en liten tanke bara.



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?