Om några timmar åker vi
Publicerat den

Denna dag kommer att se ut så att Dennis är i skolan kl.12:00-16:30. Under den tiden är jag ensam hemma med katterna, men jag kommer inte att ha tid att slappa då jag bl.a. måste städa lägenheten samt packa. Vi åker nämligen till hans föräldrar fram mot kvällen och stannar tills på måndag eller tisdag (katterna följer med, för den som inte uppfattat det). Som jag förstod det skulle Fredrik ändå till Västerås, så vi får då skjuts hem.

Under de dagar som vi kommer att vara där är det tänkt att jag ska försöka att arbeta så mycket jag kan på mina uppgifter. Vi får se hur det går, men jag hoppas att jag kan ta mig i kragen och bli klar någon gång så att jag sedan kan slappna av och njuta av lovet istället för att känna mig stressad av att behöva varje minut till skolarbeten.

Det ska bli spännade att se vad vi kommer att hitta på då vi inte har några aktiviteter inplanerade. Om jag har tur kommer vi att titta på melodifestivalen imorgon kväll, den enda deltävlingen som jag har sett fram emot pga. den anledningen att Anders Fernette ska delta!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?