Dagen lider mot sitt slut
Publicerat den

Dagen har gått väldigt fort och på något sätt känns det som att jag hade kunnat tagit tillvara på min lediga tid, vilket jag såhär i efterhand känner att jag inte har gjort.

Under dagen har jag tittat på Våra bästa år, hängt på internet, vilat, färgat håret, diskat, rengjort kattlådan samt tagit ut skräp. Trots att jag har varit flitig med städning som behövdes ta itu med kändes det som att jag hade kunnat göra mer. Jag vill inte att Dennis ska komma hem och känna att det är stökigt osv. Han ska kunna komma hem och slippa behöva känna sig stressad över att det behöver städas.

Nu är det visserligen inte särskilt mycket kvar som behöver städas (dammsugning samt kartonger som ska kastas), men ändå.

För tillfället sitter jag i soffan och tittar på Family guy i väntan på att mitt hår ska torka. Jag tvättade ur färgen för över en timme sedan, men vill att det ska självtorka så mycket som möjligt innan jag blåser det. När det är torrt tänkte jag att jag skulle ta ett par bilder och bifoga här så att Ni får se hur det blev. Sedan kan det vara roligt att uppdatera med nya bilder.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?