Val av aktivitet
Publicerat den

För snart 2 h sedan klev Dennis upp ur sängen. Vi tog oss då ett uppfriskande bad och har precis ätit frukost. Det blev en kopp yoghurt, en morot och en rostad smörgås med ost för min del. Kanske inte det nyttigaste jag ätit, men mycket bättre än vad jag annars brukar stoppa i magen på morgonen.

Efter att ha pratat ihop oss är det nu bestämt att vi ska åka till flygmuseumet - precis som jag trodde. Bussen härifrån går kl.12:32 och vi kommer att vara framme 23 min senare. Hur långt det är från hållplatsen till själva museumet vet jag inte, men eftersom det ligger på samma gata borde man kunna se det från vägen.

Bussen hem går kl.15:20, vilket innebär att vi har 2 h på oss att se oss omkring och ta bilder. Vi tror dock inte att vi kommer att behöva den tiden, så istället för att virra runt på museumet när vi redan sett allt kommer vi att gå till Hälla då Dennis vill använda sina rikspresentkort. Vi kommer därför att gå till OnOff och Siba.

När vi har kommit hem är det matlagning som gäller - tunnpannkakor. Vi vill ogärna köpa hem någon mat, så vi tar vad vi har och kokar ihop pannkakor då det var länge sedan vi åt det. Det är lika bra att vi använder äggen innan de har gått ut, så detta blir perfekt.

Nu ser jag fram emot dagen då jag tror att den kommer att bli jättebra. Bilder från museumet kommer till kvällen.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?