Det går fort när man har roligt
Publicerat den

Efter en dag på stan känns det som att det snart är dags för att lägga sig i sängen för att sova. Dagen har gått otroligt fort och det känns som att vi inte har hunnit med att göra någonting fast vi har varit på stan.

Under förmiddagen och tidigt in på eftermiddagen satt jag i sängen och grät. Delvis pga. att jag inte fick i den förbannade ringen, men också för att jag kände mig stressad över engelskauppgiften (som jag nu lyckligtvis blev klar med) samt att jag hade ångest över att jag är inaktiv för tillfället. Som jag skrivit tidigare blir jag deppig av att inte utöva någon form av fysisk aktivitet och det är en bidragande orsak till att jag vill ha ett hemmagym. Då kan jag träna när jag vill.

Jag känner mig även som en fet ko som skulle behöva gå på svält ett tag, men så korkad är jag inte utan jag får helt enkelt försöka att äta bättre samtidigt som jag rör på mig mer. Den senaste veckan (förutom igår) cyklade jag till och från praktiken och det kommer jag att fortsätta med så länge snön inte ställer till det.

På måndag slutar jag kl.11:50 och efter det tänkte jag passa på att ta mig en sväng till gymmet. Det ska bli skönt att komma tillbaka till skolan sen så att jag får träna 2 ggr/vecka samt att jag antingen cyklar eller går när jag ska ta mig dit och hem.

Efter att engelskan blev klar kände jag mig på bättre humör och vi begav oss därför till stan. Vi hade först planerat att endast gå till H&M, men vi hamnade på andra ställen också. Det var dock där vi började då jag ville köpa någonting för presentkortet jag fick i födelsedagspresent.

Innan vi klev in i butiken tog jag förgivet att jag skulle få max 2st plagg, men jag lyckades få med mig 3st hem och hade jag haft 24:- på kortet hade jag fått med mig en kjol utöver de plagg som jag köpte. Den kostade endast 49,50:- (artikelnummer 97-3650
), så jag funderar på om jag inte ska svänga in och köpa den någon dag. Jag får helt enkelt föra över pengar på kortet eller vänta med att köpa den tills senare. Jag kanske inte behöver en kjol såhär års.

Efter att ha strosat runt på H&M i kanske 1 h betalade jag och vi gick sedan vidare till McDonalds då Dennis var hungrig. Det slutade med att vi tog oss några cheeseburgare (jag tog 2st) och delade på en läsk. Sedan bar det av till Carlings samt Kjell & Company. Dennis hittade dock ingenting han ville ha, så vi gick till Hemköp för att köpa kattmat och efter det gick vi hem.

När vi kom hem provade jag kläderna samt att jag fick hjälp med att ta kort på plaggen. Korten blev dock inte särskilt bra eftersom min kamera suger. Jag måste seriöst köpa en ny!

Efter att ha provat kläderna blev jag trött och bestämde mig för att vila på soffan. När jag vaknat tyckte Dennis att det var dags för mat och vi åt upp det som var kvar från igår. Alltså tacos idag igen. *mums*

Maten ligger nu i magen och jag roade mig med att klippa min lugg för en stund sedan. Jag tyckte att det såg ut som att den nästan var lika lång som håret, vilket såg förjävligt ut. Det resulterade i att jag bestämde mig för att klippa den och den slutar nu vid toppen av min nästipp. Jag är jättenöjd!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?