Ljuva fredag
Publicerat den

Efter att ha lämnat bloggen så gott som tom igår tänkte jag att jag skulle försöka vara mer flitig att blogga under dagen och helgen även om det är vardagarna som är mest händelserika för min del.

Anledningen till att det inte blev några inlägg igår beror på att dagen nästan var en kopia av onsdagen: Det var boxning som stod på menyn under förmiddagen, men dagarna skilde sig åt då jag under gårdagen inte hade någon som höll koll på mig under passet utan jag fick ensam hålla i mina grupper vilket gick väldigt bra. Både jag och eleverna hade väldigt roligt. T.o.m åk.7 frågade under förmiddagen idag varför de var tvungna att dansa. De ville ju boxas!

Under eftermiddagen åkte jag, Jasmina och Linda till Liz balettskola för att hämta nycklar till lokalen då skolan ska ha sina lektioner där nästa vecka. Det är nämligen dans som står på schemat och eftersom det inte fungerar att dansa i friidrottshallen har de fått turen att hyra/låna en lokal.

Efter visiten kunde vi inte annat än att skratta då ägaren varit otrevlig när vi kom dit. Hon trodde nämligen att vi var elever och när Jasmina förklarade att hon var lärare sade ägaren att vi såg ut som 14 år, men att vi skulle ta det som en komplimang. Hur ska man ta det som en komplimang? Vi är vuxna kvinnor som tydligen ser ut som små tjejer som precis kommit in i tonåren. Är det bra? xD

Som jag förstod det så är ägaren väldigt rädd om sin lokal samt utrustningen som finns i den. Hon visade t.ex. hur man skulle göra med stereon och efter ett tag började hon att förklara för Jasmina hur hon skulle hålla i sina danslektioner! Hon påstod även att det skulle kosta 20 000:- att byta ut låset om nyckeln tappades bort. What!? Ett sketet lås kan inte kosta så mycket.

Efter att ha hämtat nycklarna fick vi åka hem för dagen, men jag valde att möta Dennis vid Hemköp då vi skulle köpa bl.a. plackers (som de inte hade. Det fick bli tandtråd istället) samt läsk. Jag var även sugen på godis, men ville inte fråga då jag tyckte att han inte skulle behöva betala för det. Vi gick därför till Ica efter att ha varit hemma en stund och jag fick betala det för egna pengar *jippi*.

Denna dag, fredag, har varit helt okej. Morgonen började dock helt åt helvete då min cykel var full i snö. Jag försökte då att borsta bort det, men det var inte speciellt lätt då det hade frusit. Trots det försökte jag att cykla, men jag kom till korsningen Pettersbergsgatan/Drottninggatan insåg jag att det inte skulle gå pga. all snö vilket resulterade i att jag vände.

Efter att ha lämnat cykeln vid cykelstället gick jag mot busshållplatsen då jag visste att det snart skulle komma en buss. När jag gått halvvägs över vägen stannade den vid hållplatsen, men eftersom jag inte kunde koden till sms-biljetten (vuxen) hann jag inte med den, utan fick stå i 15 min och vänta på nästa. Detta resulterade i att jag kom 30 min för sent till praktiken. Jag var dock inte den enda som kom senare pga. snön, vilket kändes bra (missförstå mig rätt).

Vad har jag då fått göra under dagen? Jo, under förmiddagen skulle jag försöka att betygssätta ca 90st elever i dans, men det gick givetvis inte utan jag satte betyg/omdöme på de som jag tyckte var mindre bra samt de jag tyckte var väldigt bra. Resten skulle vi gå igenom i början på nästa vecka.

Under eftermiddagen hände det så gott som ingenting även om jag inte slutade förrän kl.16. Efter det tog jag sällskap med Jasmina till Östra ringvägen och strax efter att jag passerat övergångsstället kom bussen jag tänkt åka med. Jag hann med den och 10 min senare mötte jag Dennis vid Ica här hemma. Vi skulle nämligen köpa det sista till tacosen ikväll. Det är nämligen korterbjudande på tacotillbehör: ta 3 betala för 2, så vi fick kryddan gratis.

När vi handlat klart gick jag till posten då jag tydligen fått ett paket. Det var från Dennis mamma som skickat ett en födelsedagspresent till mig - ett presentkort på 300:- på H&M samt ett varsitt kramdjur till mig och Dennis. Ett gulligt kort slank med också. Tack.

För tillfället sitter jag i soffan och funderar på om jag ska diska klart det jag inte orkade ta hand om igår eller om vi ska börja med maten. Jag börjar bli hungrig då jag inte åt tillräckligt under dagen. Det serverades nämligen kycklinggryta och makaroner. MAKARONER!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?