Utflykt inställd
Publicerat den

Tack vare att vädret inte blev vad vi hoppats på är utflykten nu inställd och vi ställer in oss på att ta den imorgon istället, om vädret tillåter. Skulle det fortsätta att vara mulet kommer vi förmodligen att åka till Dennis farmor och farfar eller mormor och morfar då de ville träffa oss. Det gäller att passa på när man har tid, så varför inte ta det nu när vi ändå är här?

Det kommer alltså att bli en slapp dag idag och vad som står på schemat är inte bestämt. Som det ser ut nu kommer vi bara att sitta inomhus och uggla, men till kvällen blir det god mat. Alla ska äta sushi och räkor, förutom jag då jag inte äter sushi. Jag kommer alltså endast att hålla mig till räkorna. Jag klagar dock inte.

För att fördriva tiden sitter jag och tittar på kläder på Modehus. Jag har gjort en lista på kläder som jag vill ha både på H&M, Nelly, Bon Prix m.fl. Det är nämligen bestämt att jag ska lägga en del av skadeståndet på kläder eftersom jag anser att det är på tiden att jag unnar mig saker som ökar min självkänsla med tanke på att R sänkte den till botten.

Nu tror Ni säkert att jag kommer att shoppa så att jag spricker och sedan är pengarna slut, men det kommer givetvis inte att hända då jag bestämt att jag endast får unna mig saker (kläder, smink, skor osv.) för 15 % av skadeståndet - resten ska sparas till nödvändigheter. Hur mycket skadeståndssumman ligger på tänker jag inte avslöja, någonsin, då jag inte tycker att Ni har med det att göra.

Under dagen har jag även arbetat med uppgiften och det går framåt. För tillfället har jag tagit en paus då jag känner att hjärnan behöver det. Jag orkar inte sitta och arbeta för länge i följd, utan jag måste låta hjärnan vila och den får därför göra det nu - när vi ändå bara sitter här och är trötta.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?