Tränings- och matdagbok
Publicerat den

När jag gick på Innebandyprogrammet i Falun förde jag tränings- och matdagbok. Det var både roligt och givande då man fick en överblick om vad man faktiskt stoppade i sig. Om man var hälsosam eller inte. Jag använde mig även av ett kostprogram vid namn Dietist XP, som räknar ut Kcal man stoppar i sig varje dag. Man får sedan ett cirkeldiagram på hur många procent kolhydrater, protein och fett man stoppat i sig samt att man får tips om vad man borde äta mer eller mindre av.

Då jag vill gå ner i vikt och slimma kroppen har jag bestämt mig för att återuppta detta en gång för alla. Sist jag försökte skriva matdagbok slarvade jag, så för att lyckas bättre denna gång är det både tränings- och matdagbok som gäller.

Under min tid på hälsa- och idrottsprogrammet här i Västerås har jag registrerat min träning på en sida som heter Funbeat och det kommer jag att fortsätta med. Jag har dock slarvat under praktiken då jag inte registrerat någonting, utan jag tänkte att jag skulle ta ur fingret ur arslet (fint uttryck, va?) och bli bättre nu.

För att inte glömma eventuell träning samt kost kommer jag att köpa en anteckningsbok som är lätt att ta med sig. Jag tror att detta kommer att fungera, men jag tror och hoppas på att jag ska hitta fler aktiviteter som jag kan utöva nu när jag inte längre tränar innebandy.

Under många år har jag drömt om att bli dansare och förra veckan när jag och min handledare var till en danslokal kände jag glädjen av att få röra på mig till musik, så om det går bra på dansen under denna vecka (jag ska vara med istället för att iaktta) kan det hända att jag börjar dansa. Det skulle vara otroligt roligt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?