Tänk vad trött man kan bli av ingenting
Publicerat den

Tack vare att jag har haft fullt upp under dagen har jag inte hunnit med mer än att vara på praktiken, cykla hem, äta samt diska. Det är inte förrän nu jag förstår hur jobbigt alla lärare måste ha det som inte hinner med allting under arbetstid. Som får arbeta övertid för att sedan komma hem sent och inte ha någon energi kvar.

Nu säger jag inte att jag är trött efter dagen, men det märks att tiden flyger iväg om man har mycket att göra. Jag har t.ex. 2st uppgifter kvar som ska göras under praktiken. Sedan har jag en som ska vara inne om 2 ½ vecka (den jag nämnde i föregående inlägg). Det hade varit skönt om man haft tid över till dessa, men eftersom man slutar så pass sent om dagarna hinner man inte mer än hem och ta hand om hushållet och sedan är det dags att gå till sängs.

Under helgen tänkte jag att jag skulle jobba arslet av mig och förhoppningsvis bli klar med hälsouppgiften. Blir jag inte klar i helgen kommer jag att arbeta med den under lovet och jag har satt som deadline den 6/3 fast sista inlämningsdagen är den 12/3. Det känns smidigast att ha den gjord i tid så att jag inte behöver stressa med den i sista minuten, som en engelskauppgift jag hade för ett tag sedan. Jag lämnade in den på inlämningsdagen. Snacka om stressigt.

Imorgon efter lunchen har jag ett möte med skolans/praktikens rektor då hon ska få hjälpa mig med min uppgift om funktionshinder. Jag hoppas att hon kan ge mig den information jag behöver, men det tror jag.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?