Svullnaden håller på att gå ned
Publicerat den

Även denna natt har varit orolig och det har delvis berott på att jag inte har sovit med några strumpor, att jag inte var trött när vi gick och lade oss (blir pigg när jag bortar tänderna) samt att öronen ömmade så pass mycket. Det var svårt att ligga på dem utan att få ont. Jag är nämlign en av dem som inte kan sova på mage eller rygg, utan måste ligga på sidan. Det var dock svårt nu.

Trots det sov jag bättre denna natt och hoppas att svullnaden ska ha gått ned tills imorgon så att det kan bli ännu bättre. Öronen är fortfarande röda samt svällda, dock inte lika mycket som igår (se bild ovan).

För tillfället väntar jag på min frukost. Då vi inte har någon mjölk att göra gröt på, ingen saft att göra kräm på samt att brödet är slut var det svårt för mig att välja vad jag skulle stoppa i magen. Till en början funderade jag på om jag skulle äta en tårtbit, men jag bestämde mig för att koka nyponsoppa - som för närvarande står och svalnar. Det får alltså bli nyponsoppa och knäckebröd i brist på annat. Vi får gå och köpa något bröd samt lite fil senare så att jag kan äta fil och flingor någon dag.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?