Svar på kommentar
Publicerat den

Anonym om Why I'm doing this:

"men varför skriver du då att målviken är 48 kilo om du inte vill bli underviktig?
är det inte bättre du slutar väga dej och äter bättre och tränar och ser till hur kroppen ser ut istället för att vara besatt av en siffra på vågen?"



Det är fascinerande hur folk kan missuppfatta så mycket av det jag säger. Jag sa aldrig att jag inte ville bli underviktig, utan jag uttryckte mig om att det inte är mitt mål. Det är stor skillnad på det. Anledningen till att jag har skrivit att målvikten är 48kg beror på att jag tror att vågen kommer att stanna på det när jag är nöjd vilket jag också har försökt att förklara tidigare (dock inte idag). Det handlar alltså inte om att jag tänker pressa mig efter en siffra, utan jag kommer att stanna när jag anser att kroppsformen är som jag vill ha den - vilket jag misstänker är runt 48kg.

Du säger att jag ska sluta väga mig, men hur ska jag kunna göra det när jag inte ens gör det? Vi har ingen våg i hushållet och de få gånger som jag faktiskt kan få för mig att väga mig är när Dennis och jag är på besök hos hans föräldrar, vilket inte är särskilt ofta.

När jag bodde hos mina föräldrar vägde jag mig flera gånger i veckan och då hade jag kunnat förstå dig, men att säga att jag ska sluta väga mig när jag inte ens har tillgång till en våg är enligt mig komiskt. Du kanske skulle ha tagit reda på om jag hade en våg eller inte innan du öppnade munnen.



Siolia

Ja det är svårt att skriva om vikt utan att människor stör sig. Det blev inte lugg, men bra åndå ;P Hög panna har jag aldrig hört att jag haft :S Tack för synpunkten :D



URL: http://siolia.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?